Úvod » Články a komentáře k zápasům » "A"

Splácím dluh

publikováno 06.06.2016

Po delší odmlce přinášíme článek s výsledky A mužstva. Průběh soutěže nás zase vrátil do bojů o postup tak uvidíme. Říká se: "Když se dva perou, třetí...."

21.kolo FK Barndýsek - SK KROČEHLAVY 3:1 (1:1) slova trenéra:Do Brandýska jsme přijeli zlomit smůlu z posledních zápasů.... Před zápasem se omluvil ze zdravot. důvodů Poucha...Navíc při rozvičení se zranil Jonák, takže se sestava měnila hned na začátku, kdy dostal příležitost dorostenec Junek Petr... Povedl se nám začátek utkání, kdy po přesné přihrávce z půlky hřiště od Hlouška Moravec tečoval míč a překonal domácího brankáře.... Bohužel jsme opět dostali vyrovnávací gól za 5 minut, kdy jsme nechali odcentrovat hráče a na zadní tyči nikým neatakován domácí hráč vyrovnal na 1:1... Domácí měli menší převahu, lépe se pohybovali... V druhé půli jsme si vypracovali pouze jednu šanci, kterou Stockl neproměnil... Domácí proměnili dvě šance a zaslouženě vyhráli... Další ztráta 3 bodů, útlum trvá... Nejlepší hráči utkání: Junek Petr. Sestavu a podrobnosti v zápise o utkání zde ZoU Brandýsek

22.kolo SK KROČEHLAVY - SK Velké Přítočno 4:3 (1:3) Infarktový začátek, kdy jsme prohrácvali již 0:3, ale utkání se podařilo otočit, snad impuls k lepšímu, dalsí podrobnosti v zápise o utkání zde ZoU V.Přítočno.

23.kolo SK Běleč - SK KROČEHLAVY 0:2 (0:0) do Bělče se pro body jezdí málo, ale průběh utkání ovlivnila nedisciplinovanost domácíc, když obdrželi dvě ČK, převahu jsme využili, ale na další utkání přišli o vyloučeného Pouchu. Další podrobnosti v zápise o utkání zde Zou Běleč.

24.kolo SK KROČEHLAVY – SK Družec 2:0 (1:0)

Pro udržení postupové naděje jsme potřebovali nad Družcí bezpodmínečně zvítězit. Na začátku utkání jsme byli aktivnější a vytvořili si několik možností k zakončení. Výsledkem toho byla úvodní branka, když do prázdné branky zakončil znovuobjevený střelec Stökl. V průběhu prvního poločasu jsme pak ještě několikrát ohrozili Kořínka v brance Družce, který musel zaskočit za absentujícího Michala Pergla, ale již bez gólového efektu. Druhá branka přišla v úvodu druhého dějství. Znovu se do listiny střelců zapsal Stökl, který lízl hlavou centr do vápna a míč zapadl za tyčku. Branka nás uklidnila natolik, že jsme přenechali aktivitu soupeři. Nejprve veterán Suchopárek z trestného kopu orazítkoval břevno a pak musel Nykl hasit průnik Kostky. Na výsledku to, ale nic nezměnilo.

Kročehlavy:    Nykl – Junek Tomáš (46. Ťoukálek), Sobotka, Hloušek, Moravec – Hanzlík, Blanda, Ferneza     (46. Junek Petr), Hehejík – Stökl, Rolný (68.Urban).

Družec:           Kořínek – Bacílek Tomáš, Liška, Suchopárek, Bacílek Jan – Kostka, Křivánek, Kozel, Misura, Plecitý Tomáš (46. Procházka) – Plecitý Lukáš.

ŽK:                  38. Ferneza – 30. Plecitý Lukáš, 56. Kozel

Branky:           18. Stökl 1:0, 55. Stökl 2:0

Diváků            95

Rozhodčí:       Jandák Karel – Pokorný Zbyněk, Krejsa Jakub

Nejlepší hráči Kročehlav : Stökl, Moravec, Blanda
 

Martin Pergl

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Nové webové stránky www.skrocehlavy.cz
Aktuality z našeho klubu se budete dozvídat na nových webových stránkách, které jsou v provozu od 1.4.2018. Zde je odkaz: https://www.skkrocehlavy.cz/

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce

Anketa

Unístění A mužstva po podzimní části

  1. místo
26 (44,8%)

  2. místo
5 (8,6%)

  3. místo
6 (10,3%)

  horší než 4. místo
21 (36,2%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz